Flowpack

Met een ‘flowpack’ kunnen we premiums of andere inserts zo verpakken, dat ze niet direct in contact komen met het product waarbij ze worden verpakt. Daarnaast is het een handige manier om diverse artikelen gezamenlijk te verpakken. In een ‘flowpack’ kunnen we automatisch meerdere inserts tegelijk verpakken.

 

Verder zijn we door uitgebreide technische mogelijkheden in staat om producten te verwerken die moeten worden vergaard, tussengeschoten, afgeteld, gevouwen, etc.

 

Food contact

Strijbos Graphic Group heeft alle faciliteiten in huis om voor de voedings­middelenindustrie te verpakken. Al vanaf het begin hanteren we alleen de hoogste kwaliteitseisen als norm. Vandaar dat we binnen ons bedrijf werken met een eigen kwaliteitssysteem, dat in de loop der jaren is opgebouwd en aan de strengste normen kan voldoen (HACCP). Vanzelfsprekend passen we ongediertebestrijding toe en er worden regelmatig hygiënecontroles uitgevoerd. Daarnaast dragen alle betrokken medewerkers beschermende kleding en hoofddeksels.

 

Alle flowpackmachines zijn voorzien van metaaldetectoren, waardoor we het risico uitsluiten dat er eventuele metaalsplinters in de verpakking terechtkomen. Regelmatig vinden er controles plaats door eigen kwaliteitsafdelingen van diverse afnemers of door ingehuurde auditors.

 Flowpack

 

Direct mail

Strijbos Graphic Group heeft zich regelmatig bewezen op het gebied van het flowpacken van direct mail. Zulke mailings kunnen bestaan uit diverse brieven/kaarten, die we automatisch vergaren. Ook kunnen we vensterenveloppen creëren door vensters uit te sparen in gemetalliseerde folie. Deze folie kan in diverse kleuren en motieven bedrukt worden. Uiteraard kunnen we de mailings sorteren op postcode. Daarnaast zijn we bekend met het verwerken van waardeacties (prijsacties, krasloten, geld e.d.), inclusief bijbehorende veiligheidsmaatregelen.